Diskuze

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: titul

Jasně, až bude táborový sraz, budu ho mít hotový, moje sousedka na to má stroj a firmu, takže jsem s ní domluvená, že udělá vzorek a kalkulaci a pak se třeba uvidí, kdo by ho chtěl. Myslím, že si ho nechám udělat universální i na další roky, přeci jen to bude výšivka. Proberem to ještě v mailu nebo na chatu FB.

Datum
Vložil
Titulek

tábor 2011

Ahoj lidičky, tady máte termín dalšího tábora: 17.07.2011 - 30.07.2011 - není to chyba, odjezd bude v neděli.

Datum
Vložil
Titulek

Zdravím

Zdarvím holky koukám že se toho tu moc nezměnilo :-) ale to už bys me měli něják napravit :-) asi ještě newýte o datumu Srazu už bych vás všechny rád viděl :-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Zdravím

Ahoj, nezměnilo, já vím, ale momentálně se chystám na státnici, takže se tu ani nic moc dít nebude, ale přes Vánoce na tom máknu, nebojte...A datum srazu zatím není...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Zdravím

Já už ho vím. 26.11. Jestli se tedy něco nezměnilo

Datum
Vložil
Titulek

Všechno

Zdar, tak já už stránky taky pošlu mezi děti, aby se to tu trochu rozjelo. Nejvíc lidí je možná od nás, ale tady to vidím maximálně na slezinu u nás v hasičárně na sále, kde by se dalo zajistit pivo, maximálně nějaký čas a kafe, ale nějaké limo by si asi každý musel přívést a s jídlem by se dala objednat tak maximálně pizza. Nic takového, kam bychom se vešli a kde by byl klid tu asi nemáme, takže můj návrh je ten sál a zbytek je na vás. Ohledně návrhu na echt hasičký tábor - jako už mě to taky napadlo, tak klidně můžem. Ale už padaly návrhy na Nekonečný příběh a Avatar. Někdo říkal ještě něco, ale to už jsem zapomněla, tak se omlouvám. Tak snad se každý k tomu vyjádří. :o))) Zatím paaa

Datum
Vložil
Titulek

Škoda

Ale je to škoda, protože už by se sem mohly pomalu začít dávat návrhy na datum srazu, téma celotáborovky apod...

Datum
Vložil
Titulek

už jsme tu tři :)

Ahoj holky, hezky jsem si u fotek na těchto stránkách zavzpomínala. Jsou hezké. Vědí o nich děti? Jak se máš Danuško naše? Káťu jsem dnes viděla, tak se jí neptám. Mějte se, zase se sem někdy mrknu.

Datum
Vložil
Titulek

Re: už jsme tu tři :)

Děti asi ne, pochybuju. Ani já jsem to těm našim neřekla, ale je pravda, že ty by sem asi těch příspěvků napsaly víc. :)))))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: už jsme tu tři :)

Tak to já jsem to rozkecala :-), ale nevím, jestli už se na to někdo mrknul. Zkusím to přes Martinu, že by dali odkaz na naše stránky přes stránky OSH

<< 1 | 2 | 3 >>

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.