Diskuze
| Datum | 03.03.2011 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | Re: Re: titul |
Jasně, až bude táborový sraz, budu ho mít hotový, moje sousedka na to má stroj a firmu, takže jsem s ní domluvená, že udělá vzorek a kalkulaci a pak se třeba uvidí, kdo by ho chtěl. Myslím, že si ho nechám udělat universální i na další roky, přeci jen to bude výšivka. Proberem to ještě v mailu nebo na chatu FB.
———
| Datum | 02.12.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | tábor 2011 |
Ahoj lidičky, tady máte termín dalšího tábora: 17.07.2011 - 30.07.2011 - není to chyba, odjezd bude v neděli.
———
| Datum | 07.11.2010 |
|---|---|
| Vložil | Škuli |
| Titulek | Zdravím |
Zdarvím holky koukám že se toho tu moc nezměnilo :-) ale to už bys me měli něják napravit :-) asi ještě newýte o datumu Srazu už bych vás všechny rád viděl :-)
———
| Datum | 08.11.2010 |
|---|---|
| Vložil | Karenka |
| Titulek | Re: Zdravím |
Ahoj, nezměnilo, já vím, ale momentálně se chystám na státnici, takže se tu ani nic moc dít nebude, ale přes Vánoce na tom máknu, nebojte...A datum srazu zatím není...
———
| Datum | 16.11.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | Re: Re: Zdravím |
Já už ho vím. 26.11. Jestli se tedy něco nezměnilo
———
| Datum | 20.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Karenka |
| Titulek | Všechno |
Zdar, tak já už stránky taky pošlu mezi děti, aby se to tu trochu rozjelo. Nejvíc lidí je možná od nás, ale tady to vidím maximálně na slezinu u nás v hasičárně na sále, kde by se dalo zajistit pivo, maximálně nějaký čas a kafe, ale nějaké limo by si asi každý musel přívést a s jídlem by se dala objednat tak maximálně pizza. Nic takového, kam bychom se vešli a kde by byl klid tu asi nemáme, takže můj návrh je ten sál a zbytek je na vás. Ohledně návrhu na echt hasičký tábor - jako už mě to taky napadlo, tak klidně můžem. Ale už padaly návrhy na Nekonečný příběh a Avatar. Někdo říkal ještě něco, ale to už jsem zapomněla, tak se omlouvám. Tak snad se každý k tomu vyjádří. :o))) Zatím paaa
———
| Datum | 14.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Karenka |
| Titulek | Škoda |
Ale je to škoda, protože už by se sem mohly pomalu začít dávat návrhy na datum srazu, téma celotáborovky apod...
———
| Datum | 15.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Mika |
| Titulek | už jsme tu tři :) |
Ahoj holky, hezky jsem si u fotek na těchto stránkách zavzpomínala. Jsou hezké. Vědí o nich děti? Jak se máš Danuško naše? Káťu jsem dnes viděla, tak se jí neptám. Mějte se, zase se sem někdy mrknu.
———
| Datum | 16.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Karenka |
| Titulek | Re: už jsme tu tři :) |
Děti asi ne, pochybuju. Ani já jsem to těm našim neřekla, ale je pravda, že ty by sem asi těch příspěvků napsaly víc. :)))))
———
| Datum | 19.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | Re: Re: už jsme tu tři :) |
Tak to já jsem to rozkecala :-), ale nevím, jestli už se na to někdo mrknul. Zkusím to přes Martinu, že by dali odkaz na naše stránky přes stránky OSH