Diskuze

Datum
Vložil
Titulek

Re: Škoda

Navrhněte nějaký termíny, já toho budu mít na začátku října celkem dost, a vím, že 23.10. nemůžete, takže bych to klíďo píďo viděla ve 43. týdnu (např. ve čtvrtek je svátek, a v pátek spousta lidí bude mít volno nepo klasika o víkendu). Co se týká místa, navrhovala jsem to u nás, ale pak mě napadlo, že nejvíc lidí je od Vás, tak co to udělat někde u Vás? Ale jinak mě je to celkem fuk, hlavně že se uvidíme.
Co se týká celotáborovky, měla bych návrh. Prostě jí nedělat a hasičský tábor bych prostě udělala hasičský. Tak jak to bylo dřív, kdy všichni trénovali štafety, braňáky, útoky... Nechte si to projít hlavou. Já mluvila s několika dětmi a tento návrh by se jim zamlouval.
Protože dřívější názory některých, jako že jsme hasičský tábor, ale v létě si tam jedeme od hasičiny odpočinout, je trapnej!!!!!!!! Vždyť jsme přeci hasiči tělem i duší. :-))))))

Datum
Vložil
Titulek

:o(((

Vidím, že diskuze se moc neujala...

Datum
Vložil
Titulek

Re: :o(((

No, píšeme si tady jen my dvě :-DDD

Datum
Vložil
Titulek

stránky

Kačko a můžu už tyto stránky poslat do éteru????
Jinak sí tady asi budeme dopisovat samy :-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: stránky

Aleš už to všem rozesílal. Ale klidně to pošli ještě jednou...

Datum
Vložil
Titulek

Jména vedoucích

Káťo, jako vedoucího 9. oddílu napiš Petyho. Aleš byl ofiko jako hlavní. Díky. Jinak celkem nás bylo 115 a to včetně malé Kačenky a Natálky

Datum
Vložil
Titulek

Re: Jména vedoucích

Ahoj, tak původně jsem to tak měla, ale nechtěla jsem Petymu vzít jeho dlouholetou funkci. Ale přehodím to zpět a Tebe tam samozřejmě přidám, když to stihnu, tak ještě dneska. :o))))A pokud si vzpomeneš na něco z předchozích let, tak sem s tím. :o)))) Hezký den.

Datum
Vložil
Titulek

Supééééééééééér

Káťo, super. Konečně někdo. :-D

<< 1 | 2 | 3

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.