Diskuze
| Datum | 19.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | Re: Škoda |
Navrhněte nějaký termíny, já toho budu mít na začátku října celkem dost, a vím, že 23.10. nemůžete, takže bych to klíďo píďo viděla ve 43. týdnu (např. ve čtvrtek je svátek, a v pátek spousta lidí bude mít volno nepo klasika o víkendu). Co se týká místa, navrhovala jsem to u nás, ale pak mě napadlo, že nejvíc lidí je od Vás, tak co to udělat někde u Vás? Ale jinak mě je to celkem fuk, hlavně že se uvidíme.
Co se týká celotáborovky, měla bych návrh. Prostě jí nedělat a hasičský tábor bych prostě udělala hasičský. Tak jak to bylo dřív, kdy všichni trénovali štafety, braňáky, útoky... Nechte si to projít hlavou. Já mluvila s několika dětmi a tento návrh by se jim zamlouval.
Protože dřívější názory některých, jako že jsme hasičský tábor, ale v létě si tam jedeme od hasičiny odpočinout, je trapnej!!!!!!!! Vždyť jsme přeci hasiči tělem i duší. :-))))))
———
| Datum | 11.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Karenka |
| Titulek | :o((( |
Vidím, že diskuze se moc neujala...
———
| Datum | 14.09.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | Re: :o((( |
No, píšeme si tady jen my dvě :-DDD
———
| Datum | 25.08.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | stránky |
Kačko a můžu už tyto stránky poslat do éteru????
Jinak sí tady asi budeme dopisovat samy :-)
———
| Datum | 26.08.2010 |
|---|---|
| Vložil | Karenka |
| Titulek | Re: stránky |
Aleš už to všem rozesílal. Ale klidně to pošli ještě jednou...
———
| Datum | 24.08.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | Jména vedoucích |
Káťo, jako vedoucího 9. oddílu napiš Petyho. Aleš byl ofiko jako hlavní. Díky. Jinak celkem nás bylo 115 a to včetně malé Kačenky a Natálky
———
| Datum | 25.08.2010 |
|---|---|
| Vložil | Karenka |
| Titulek | Re: Jména vedoucích |
Ahoj, tak původně jsem to tak měla, ale nechtěla jsem Petymu vzít jeho dlouholetou funkci. Ale přehodím to zpět a Tebe tam samozřejmě přidám, když to stihnu, tak ještě dneska. :o))))A pokud si vzpomeneš na něco z předchozích let, tak sem s tím. :o)))) Hezký den.
———
| Datum | 24.08.2010 |
|---|---|
| Vložil | Danka |
| Titulek | Supééééééééééér |
Káťo, super. Konečně někdo. :-D